Успехът на кандидат-гимназистите, десетокласниците и зрелостниците е утвърдена традиция за Школата.Школа „Софроний“ осъществява подготовка, в която цялостно се изучава и усвоява учебният материал, с всички негови особености. Най-подходящо за това е обучението в малки групи, сформирани след предварителна проверка за нивото на знанията. Чрез допълнителни упражнения, проверка на домашни работи и тренировъчни изпити учениците постепенно преодоляват трудностите и бързо изграждат увереност.     Всички курсове, организирани от Школа „Софроний“, са съобразени както с образователните изисквания, така и с променящите се стандарти и формати на изпитите. В резултат голям брой курсисти на Школата получават отлични оценки на НВО по математика и по български език и литература. Наши ученици са и първенци на национални олимпиади. В Школата курсистите се мотивират и организират за пълноценна работа и повишават интереса си към усвояване на трайни знания. Това им дава възможност да получат отличен успех в училище и да се представят на изпитите с резултати, които им дават шанс да продължат.

     Много често наши бивши седмокласници се доверяват на Школата и като зрелостници. Те се връщат отново, за да получат отлична подготовка и за зрелостните изпити.

Успехът на кандидат-гимназистите, десетокласниците и зрелостниците е утвърдена традиция за Школата.


     Допълнителна информация може да се получи на тел.: 02 987 24 28; 0878 63 08 18; 0888 63 08 17.

     Записванието на нови курсисти се извършва в офиса на Школата на адрес: София, ул. "Париж" 11, ет. 2, офис 4 (вход от безистена), след предварителна уговорка по телефона.