За Школата успехът на кандидат-гимназистите и зрелостниците е утвърдена традицияГолям брой курсисти в Школата получават отлични оценки на изпитите по математика и по български език и литература, като има и пълни шестици. Наши ученици са и първенци на национални олимпиади. В Школата курсистите се мотивират и организират за пълноценна работа и повишават интереса си към усвояване на трайни знания. Това им дава възможност да завършат с отличен успех в училище и да се представят на изпитите с резултати, които им дават шанс да продължат в желаните училища още от първо класиране.

     Нашите бивши седмокласници много често се доверяват на Школата и като зрелостници. Те се връщат отново, за да получат отлична подготовка и за зрелостните изпити.

     В Школа „Софроний“ работят преподаватели, които са отлични професионалисти. Някои от тях са от създаването на Школата, имат допълнителни квалификации и са автори на учебници.


Резултати на курсистите от изпитите през 2018 г.

   На Държавния зрелостен изпит по български език и литература през 2018 г. средният успех на курса с преподавател Сл. Томов е отличен 5,60.

   На Националното външно оценяване в края на 7. клас през учебната 2017 - 2018 година 42% от нашите възпитаници получиха отлични оценки.     Допълнителна информация може да се получи на тел.: 02 987 24 28; 0878 63 08 18; 0888 63 08 17.

     Записванието на нови курсисти се извършва в офиса на Школата на адрес:
София, ул. "Париж" 11, ет. 2, офис 4 (вход от безистена).

     Работно време: от понеделник до петък: 9:00 – 17:00 часа; почивни дни - събота и неделя.